Ronny Heyboer is een Australische Nederlander, die samen met zijn vrouw Kay in 2004 begon met de bouw van het Living Waters Village in het Indonesische deel van Borneo. Het dorp is bedoeld om verwaarloosde en in de steek gelaten kinderen een nieuwe toekomst te bieden. Dat betekent concreet: voeden, verzorgen, onderwijs geven, en ook in aanraking brengen met het evangelie.

Indonesië is voor het overgrote deel een islamitisch land en het is een verademing om daar in de rimboe een dorp aan te treffen, waarin het geloof in Jezus Christus beleden en verkondigd wordt. 

De bedoeling is dat er een dorp verrijst dat duizend inwoners kan huisvesten. Het dorp zal bestaan uit huizen voor de eerste opvang en huizen om permanent in te wonen. Ook een trainingscentrum, een school en een radiocentrum. Daarnaast een bakkerij en een ziekenhuis. Ook wordt een school voor voortgezet onderwijs overwogen.

Piet en Corrie Vogelaar uit Dirksland zijn al jaren betrokken bij het project en ze gaan jaarlijks een aantal weken naar het dorp toe om mee te helpen bouwen, onderhouden en met de kinderen bezig te zijn.

De bouw van het dorp zal te zijner tijd worden afgerond met een grote kerk met twee duizend plaatsen, geschikt voor de bewoners van het dorp, maar ook voor de mensen uit de omgeving.